Haberler

ANAOKULUMUZDA MEZUNİYET HEYECANI

IMG 8313

 Anaokulu mezunlarımızı, 12 Haziran 2024 tarihinde Ata Sahne’de düzenlenen yoğun katılımlı ve coşkulu bir törenle ilkokulumuza uğurladık.

Törenin açılış konuşmasını yapan Anaokulu Müdürümüz Zeynep Melis Araç, öğrencilerimize şöyle seslendi: “Siz Cumhuriyetimizin 100.yılı mezunlarından; TED Ankara Koleji Vakfı Özel Anaokulu çatısı altında yüreğinize ektiğimiz tohumları bilimin ışığı ile büyütmenizi, her ne olursa olsun Atatürk’ün yolundan asla ayrılmamanızı, bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatmak için çok çalışmanızı istiyoruz. İyilik, dürüstlük, sevgi ve saygı hep sizinle olsun. Daima ileri bakın, asla pes etmeden yolunuza devam edin. Unutmayın ki, sizler Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri ve aydınlık yarınlarımızsınız. ”

Mezunlarımızı temsilen Lina Özlek Türkçe, Atlas Alemdaroğlu ise İngilizce konuşmalarını yaparak mezuniyet heyecanlarını dile getirdiler. Öğretmenimiz Derya Taşdemir ise öğretmenler adına duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Okulumuzun değerlerini simgeleyen flamamızı Anaokulu mezunlarımız A2 Gri Sınıf’tan İpek Altun ve Can Kahraman, A1 Beyaz Sınıf’tan Ömer Asaf Sarıtosun ve A1 Lila Sınıf’tan Alin Çopur’a teslim ettiler. 

Öğrencilerimize diplomalarını Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. F. H. Burak Erdenir, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Önder Aytekin, TED Ankara Koleji Vakfı Genel Müdürü Bilge Baki, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkanı Necdet Akdaş, Genel Müdür Yardımcılarımız Ayşe Nalan Kaksan ve Bahadır Günel, Okul Müdürlerimiz Zeynep Melis Araç, Azize Açıkalın, Yılmaz Bal ve Tamer Atacan ile Anaokulu Müdür Yardımcılarımız verdiler.

Diploma belgelerinin verilmesinin ardından TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkanı Necdet Akdaş, Anaokulu Müdürümüz Zeynep Melis Araç’ın şahsında 2023-2024 mezunlarımızı yetiştiren tüm öğretmenlerimize teşekkür çiçeğini sundu.

Törenimiz mezuniyet işareti olan püskül değiştirme ve Kolej Marşı ile son buldu.

Öğrencilerimize ilkokul hayatlarında sonsuz başarılar diliyor, törenimize katılan tüm konuklarımıza ve törenin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

  

Son DüzenlenmeCuma, 14 Haziran 2024 07:50