Çevrenin Genç Sözcüleri Kulübü Öğrencilerimizin Başarıları

first place.   second place

Çevrenin Genç Sözcüleri Kulübü öğrencileri; 12-B sınıfı öğrencisi Ülker Defne Işık, 9-M sınıfı öğrencisi Ekin Divrik ve 9-O sınıfı öğrencisi Öykü Melis Özengüneş kulüp rehber öğretmeni Dr. Sinem Ödün Başkıran rehberliğinde, 15-18 yaş makale kategorisinde ulusal yarışmaya katıldılar. Kâğıt, fiş, fatura ve plastiklerin çevreye ve insanlara verdiği zararları araştırarak olası çözüm yollarını konu alan “Fiş Aldatmacası” adlı makale öğrencilerimiz tarafından kaleme alınmıştır. “TURÇEV tarafından düzenlenen yarışmada öğrencilerimiz Türkiye birincisi olmuştur.

15-18 yaş video kampanya kategorisinde ise 12-B sınıfı öğrencisi Ülker Defne Işık, 12-B sınıfı öğrencisi Dere Arat, 12-E sınıfı öğrencisi Can Afaracı, 12-İ sınıfı öğrencisi Elif Dilara İnkaya ve 10-U sınıfı öğrencisi Sönmez Alp Işık “Başlangıç: Şimdi Sıra Bizde” adlı video ile yarışmaya katılarak Türkiye ikincisi oldular.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmePerşembe, 13 Haziran 2024 14:36