Haberler

Yeni Eğitim Öğretim Yılına “Merhaba”

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'na 9 Eylül 2024 Pazartesi günü gerçekleştirilen açılış törenleriyle “merhaba” dedi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan törenlerde okul müdürlerimiz, öğretmen ve öğrencilerimiz konuşma yaparak yeni eğitim öğretim yılına ilişkin duygu, düşünce ve temennilerini dile getirdiler.

İlk tören, Ortaokul Tören Alanı’nda gerçekleştirildi. Ortaokul Müdürümüz Yılmaz Bal, her başlangıcın yeni bir umut olduğunu belirterek, öğrencilerden TED Ankara Koleji öğrencisi olmanın ayrıcalığını unutmamalarını istedi. Ortaokul 8. sınıf öğrencimiz İdil Su Uluoğlu öğrencilerimiz adına bir konuşma yaptı.

Lise Kısmımızda gerçekleştirilen törende konuşma yapan Lise Müdürümüz Serenay Tarhan Güler, yalnızca akademik başarıya odaklı değil, sosyal, sanatla barışık, yaratıcı, üretken, özgüven sahibi bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını kaydetti. Ardından, Lise Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Fatma Gözde Albayrak ile 2023-2024 yılı mezununuz Cenk Kuleoğlu birer konuşma gerçekleştirdiler.

İlkokul Müdürümüz Nilüfer Kaya eğitim öğretim yılı açılış konuşmasında, tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim döneminde başarılar dileyerek, ‘Atatürk ilke ve devrimleri ışığınız ve yol göstericiniz olacaktır’ diye konuştu. İlkokul Sınıf Öğretmenimiz Dilara Peksarı Yılmaz öğretmenler adına bir konuşma yaparak öğrencilerimize ve velilerimize seslendi. İlkokul öğrencilerimizden Destina Yıldırım konuşmasını Türkçe olarak, Can Kerem Çoruh ise konuşmasını İngilizce olarak yaparken, Ayla Aksu kaleme aldığı bir şiiri okudu.

Anaokulu Müdürümüz Zeynep Melis Araç öğrencilerimize ve velilerimize seslendiği konuşmasında; yeni eğitim öğretim yılının herkes için başarı, mutluluk ve sağlıkla geçmesini diledikten sonra, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz’ sözleri ile konuşmasını tamamladı.

Anaokulu A2 sınıflarımızdan Derin Ökten konuşmasını Türkçe gerçekleştirirken, Hakan Vardar ise İngilizce olarak okul arkadaşlarına seslendi. Ardından Anaokulu öğrencilerimiz Müzik ve İngilizce öğretmenlerimizin eşliğinde şarkılar söyleyerek dans ettiler.

Törenlerin ardından ilk zilin çalmasıyla öğrencilerimiz, eğitim öğretim yılının ilk dersi için heyecanla sınıflarına girdiler.

Son DüzenlenmePazartesi, 09 Eylül 2024 16:44