Haberler

Kurtuluşun İzinde Bisiklet Turu Ankara'dan Başladı

 

Kurtuluşun İzinde 1

 

Kurtuluşun İzinde Projesi ile Türk Eğitim Derneği Gönüllüleri Burslu Öğrenciler Yararına Ankara’dan İzmir’e Pedallayacak!

 

Kurtuluş mücadelesinin izlerini sürerek, tarihimize sahip çıkmak ve genç nesillere bu önemli mirası aktarmak amacıyla başlatılan "Kurtuluşun İzinde" projesi, büyük bir heyecan ve kararlılıkla başladı.

 

25 Ağustos günü Ankara’da II. Meclisin önünden yola çıkan gönüllü bisikletçiler TED Ankara Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Şahin ve TED Ankara Koleji Spor Koordinatörü Mehmet Murat Boz'u Türk Eğitim Derneği'nin burslu öğrencileri uğurladı.

 

İkinci uğurlama merasimi ise TED Ankara Koleji Yürüyüş Anıtı önünden yapıldı ve bisikletçilerimizi TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Genel Sekreteri Önder Aytekin, Genel Müdür Bilge Baki, okul müdürleri, yöneticiler, öğretmenler ve çalışanlar uğurladı.

 

Proje kapsamında, Kurtuluş Savaşı’nın önemli duraklarını bisikletle ziyaret edecek Türk Eğitim Derneği gönüllüleri, geçmişin izlerini sürerken, aynı zamanda geleceğin teminatı olan gençler için burs kampanyası yürütecek.

 

Projenin Instagram ve YouTube Hesaplarını takip etmek için:

https://www.instagram.com/kurtulusunizinde_

https://www.youtube.com/@kurtulusunizinde

 

Siz de Destek Olun!

"Kurtuluşun İzinde" projesine siz de destek olabilirsiniz. Projenin Instagram ve YouTube hesaplarını takip ederek, paylaşımları yaygınlaştırabilir ve bu önemli yolculuğun bir parçası olabilirsiniz. Ayrıca, bağış kampanyalarımıza katılarak, gençlerin eğitim bursu sağlanmasına katkıda bulunabilirsiniz.

 

Bağış Yapmak İçin:

https://fonzip.com/ted/kampanya/kurtulusun-i-zinde-bisiklet-turu

 

 

Kurtuluşun İzinde 2

 

Son DüzenlenmePerşembe, 29 Ağustos 2024 13:15