Haberler

Öğrencimize Mobilya Tasarım Yarışmasında Altın Madalya Ödülü

Kerem Aksoy dl Haber 1

TED Ankara Koleji Özel Ortaokulu 2023-2024 eğitim-öğretim yılında 8.sınıf öğrencisi olan Kerem Aksoy, Ortaokul Teknoloji ve Tasarım Zümresi mentörlüğünde katıldığı 15.Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasının İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencilerini Yaratıcı Çözümlere Teşvik Kategorisinde, yaptığı özgün mobilya tasarımı ile “Madeş Altın Ödülü” ve para ödülünü kazandı.


T.C. Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğü, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) iş birliği, OMKO organizatörlüğü ve sponsor mobilya firmalarının destekleri ile düzenlenen yarışmanın final ve ödül töreni, 25 Eylül 2024 tarihinde CerModern’de gerçekleştirildi. Öğrencimiz ödülünü Ticaret Bakanı Yardımcısı Ö.Volkan Ağar, TİM Başkan Vekili Kutlu Karavelioğlu ve OMKO Yönetim Kurulu Başkanı A.Tahsin Ata’dan alarak okulumuza büyük bir gurur yaşattı.


Ayrıca Ortaokul 8/L sınıfı öğrencimiz Ada Öz ve 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 8. sınıf öğrencimiz Berru Öztürk’ün yaptıkları mobilya tasarımları da ilk iki aşamayı geçerek final ve ödül törenine davet edilip sergilendiler. Öğrencilerimizin özgün tasarımları, mobilya sektörünün önde gelen firmalarının katıldığı organizasyonda sergilenerek değerlendirilme imkanı buldu ve tasarım kataloğunda yer aldı.


Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmeCuma, 27 Eylül 2024 10:16
Bu kategoriden diğerleri: « Dil Bayramımız Kutlu Olsun