Patili Dostlarımıza Destek Zamanı

patipark 4

Hayvan sevgisinin önemini anlatmak, onlara destek olmak ve barınaklarda yaşayan hayvanlara yardımcı olmak amacıyla, Anaokulumuzda ve İlkokulumuzda mama bağışı kampanyaları düzenlendi.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında birçok etkinlik gerçekleştiren Anaokulu öğrencilerimiz “Patili Dostlarımıza Yardım Zamanı!” - “Time to Help Our Paw Buddies!” isimli mama kampanyası ile bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

İlkokulumuzda ise İngilizce Zümresinin öncülüğüyle 1-11 Ekim 2024 tarihleri arasında “Pet Food Drive” etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz kampanya süresince patili dostlarımıza iletilmek üzere hazırladıkları özel bağış kutularında mama topladılar.

Her iki kampanyada toplanan tüm mamalar Patipark Hayvanseverler Derneği’nin Ankara barınağına gönüllü öğretmenlerimiz tarafından iletildi. Barınağa gönderilen her mama, oradaki hayvanlara sadece bir yemek değil, aynı zamanda öğrencilerimizin hayvan sevgisinin ve toplumsal sorumluluğunun birer simgesi oldu.

Öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize patili dostlarımıza verdikleri destek için teşekkür ederiz.