Öğrencilerimiz "Matematik'te İyi Örnekler" Paylaşımı Etkinliğine Katıldı

WhatsApp Image 2024 05 31 at 13.02.16 1

Matematik Eğitimi Etkileşim Topluluğu tarafından düzenlenen ve matematik eğitimi üzerine örnek uygulamaların paylaşıldığı ulusal bir etkinlik olan dördüncü "İyi Örnekler" paylaşım etkinliği, bu yıl 25 Mayıs 2025 tarihinde Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde gerçekleştirildi.

Okulumuz öğrencilerinden Melis Yılmaz, Defne Çetin ve Ege Altuner “Giyilebilir Teknoloji” isimli projeleri ile bir atölye çalışması yaparak etkinliğe katıldılar. Öğrencilerimiz öğretmen paylaşım gününde, katılımcı öğretmeleri LilyPad Arduino yazılımı ile tanıştırdı ve onlara iletken ip ile devre kurmayı öğretti. Aynı zamanda öğrencilerimiz bu proje ile ilkokul ve ortaokul öğrencilerine “Geri Dönüşüm” farkındalığını artıracak yaratıcı bir sistem kurmayı sağlayacak bir sistem geliştirmeyi de hedeflediler.

Öğrencilerimizi atölye çalışmalarından ötürü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son DüzenlenmeSalı, 04 Haziran 2024 09:30