İlker Ayrık Söyleşisinde Hatay 100.Yıl Köyü İçin Her Bilet Bir Tuğla Oldu

İlker Ayrık Söyleşi 30.05.2024 5

Gülmek İyileştirir Derneği 100. Yıl Köyü İyilik Elçisi İlker Ayrık, bugün TED Ankara Koleji Ata Sahne'de öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşiden sonra Lise Müdürümüz Tamer Atacan tarafından Gülmek İyileştirir Derneği Başkanı Aslı Bastıyalı ve Yönetim Kurulu Üyesi İlker Ayrık'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Söyleşinin bilet satışlarından elde edilen gelir Hatay'da depremden etkilenen aileler ve üniversite öğrencileri için kurulan 100. Yıl Köyü'ne aktarıldı.

Sayın İlker Ayrık ile Gülmek İyileştirir Derneği yöneticilerine ve "bir bilet bir tuğla" sloganıyla bilet alan tüm öğrencilerimize, bilet satışına destek olan tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve gönüllülerimize teşekkür ederiz.

Son DüzenlenmeCuma, 31 Mayıs 2024 13:24