Haberler

Genç Meşalelerimizi Lisemize Uğurladık

IMG 7212 kopya

Ortaokulumuzun 2024 mezunlarını, 28 Haziran 2024 tarihinde stadyumumuzda gerçekleştirdiğimiz muhteşem bir törenle Lisemize uğurladık. 

Geçit töreni ile başlayan törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Ortaokul Müdürümüz Yılmaz Bal açılış konuşması yaptı. Ortaokul Müdürümüz konuşmasında şunları kaydetti: “Sevgili Kolejliler, hiçbir güçlük karşısında cesaretinizi kaybetmeyin, yanınızda sizlere her zaman destek olacak aileleriniz ve bizler, önününüzde ise yolumuzu aydınlatan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk var.  Bu yolda onun ilke ve devrimlerinden ayrılmadan cesaret ve güvenle yürüyünüz. O nun büyük mücadelesini, vizyonunu ve mirasını asla unutmayınız. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi, "Büyük işler başarmak istiyorsanız, önce hayal edin, sonra da cesaretle onları gerçekleştirin. Atatürk'ün izinde ilerlemek, demokrasiyi güçlendirmek ve insan haklarını korumak için çaba göstermek her birimizin en önemli sorumluluğudur. Sevgili Kolejliler hayallerinizin sınırlarını zorlayın, kendinize güvenin ve azminizi hiç kaybetmeyin. Başarılarınızın önünde hiçbir engel yoktur, sadece hedeflerinizi belirleyiniz. Kolejli olma ruhunu yaşayan ve yaşatacak olan sizlersiniz. Gelecekte okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Sizleri bilginizle, duruşunuzla, başarılarınızla geleceğimizi aydınlatacak meşaleler olarak uğurlarken hepinizi kutluyorum. Yolunuz ve şansınız açık olsun.” 

Törende Okul 1.si Güneş Gökoğlan, Okul 2.si Özüm Deren Yaman, Okul 3.sü Demir Tellioğlu’na ödülleri ve başarı belgeleri sırasıyla Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Genel Saymanı Gürkan Gençler, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bağdatlı ve TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Akdaş tarafından verildi. Necdet Akdaş, Okul Müdürümüz Yılmaz Bal’ın şahsında tüm öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu. Okul Aile Birliği ödülleri ise Okul Aile Birliği Başkanı Aylin Avcı tarafından verildi.

Okul 4-10.suna ödül ve belgelerini TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Yönetim Kurulu Genel Saymanı Şeref Topkaya, TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Aytekin takdim etti.

Ödüllerin verilmesinden sonra Okul 1.si Güneş Gökoğlan Türkçe ve Okul 2.si Özüm Deren Yaman İngilizce olarak mezuniyete ilişkin duygu ve düşüncelerini dile getiren konuşmalarını yaptılar. 

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Mağdenli, “Yılın Sporcusu Ödülü”nü Doğa Sezgin’e verdi.

Akademik başarıya göre 5, 6, 7 ve 8. sınıflar düzeyinde ilk üçe giren öğrencilerimize ödülleri Kolejli İş İnsanları Derneği Başkanı Mehmet Ali Ertuğrul, TEDFED Yönetim Kurulu Başkanı Serhat İpek, TED Üniversitesi Yükseköğrenim Vakfı Başkan Yardımcısı Kutluhan Olcay ve TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Genel Müdürü Bilge Baki tarafından verildi. 

Şube sırasına göre isimleri okunarak çağrılan öğrencilerimize mezuniyet belgelerini TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Genel Müdür Yardımcıları Ayşe Nalan Kaskan ve Bahadır Günel, Ortaokul Müdürümüz Yılmaz Bal, Lise Müdürümüz Tamer Atacan, İlkokul Müdürümüz Dr. Azize Açıkalın, Ortaokul Müdür Başyardımcımız Eftal Süngü, sınıf müdür yardımcılarımız ve öğretmenlerimiz takdim ettiler.

Mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından Öğrenci Temsilcisi Sarp Aysal, duygu ve düşüncelerini dile getiren konuşmasını yaptı. Daha sonra Okul 1.si Güneş Gökoğlan, 7. sınıflar 1.si İdil Su Uluoğlu’na okulumuzun ilkelerini temsil eden flamayı teslim etti. Okul 3.sü Demir Tellioğlu, tüm 8. sınıf öğrencilerimizle birlikte Mezuniyet Andı’nı seslendirdi.

Törenin sonunda verilen komutla mezuniyet sembolü gereğince püskül değiştiren mezunlarımız, Kolej Marşı eşliğinde keplerini havaya attılar.

Öğrencilerimizi içtenlikle kutluyor, lise hayatlarında başarılarının devamını diliyoruz.

Son DüzenlenmeSalı, 02 Temmuz 2024 11:23