9. Sınıf Öğrencilerimiz Meslekleri Uzmanlarından Tanıdılar

IMG 9202kapak

Lise Kısmı PDR Birimimiz tarafından öğrencilerimizin meslek seçimi konusunda daha bilinçli ve sistemli düşünmelerine yardımcı olmak amacıyla 9. sınıf öğrencilerine yönelik olarak 31 Mayıs 2022 tarihinde "Meslekler Günü" düzenlendi. Öğrencilerimizin en çok merak ettikleri iki mesleği, bu mesleği icra eden uzmanlardan dinleme fırsatı buldukları Meslekler Günü’nde İşletme ve Ekonomi, Hukuk, Psikoloji, İç Mimarlık, Uluslarası İlişkiler, Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Tıp, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Uçak Mühendisliği, Grafik Tasarım, Tiyatro, Endüstriyel Tasarım, Diş Hekimliği ve Pilotaj olmak üzere toplam 18 meslek tanıtıldı.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 01 Haziran 2022 09:27