3. Fen Bilimleri Bilgi Yarışması

IMG 9266kapak

Ortaokul Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen 3. Fen Bilimleri Bilgi Yarışması finalinde; Fenologlar, Mucitler, Kâşifler, Bilim Sevenler grupları yarıştı. İlk bölümde kendilerine yöneltilen fen bilimleri ve genel kültür alanlarındaki on soruyu cevaplayan gruplar, ikinci bölümde makarnanın gücü etkinliğinde; takım çalışması, iletişim, iş birliği, yaratıcılık, eleştirel düşünme ve problem çözme gibi 21. yüzyıl becerilerinin ölçüldüğü oldukça keyifli bir elemeden geçtiler. Jürinin değerlendirmesi sonucunda; Kâşifler grubu yarışmanın birincisi, Mucitler grubu yarışmanın ikincisi, Bilim Sevenler grubu yarışmanın üçüncüsü, Fenologlar grubu ise yarışmanın dördüncüsü oldu. Dereceye giren öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirildiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 01 Haziran 2022 13:23