Yapay Zeka Eğitimini Gerçekleştirdik

202406101023061 6666a9da0faa3

“Minecraft Education Edition: Space Station Challenge” Tasarım ve Kodlama Yarışması’nda, 5. Sınıf öğrencilerimiz oluşturdukları 3’er kişilik takımlar ile yaratıcılıklarını ve kodlama bilgilerini kullanarak tasarladıkları uzay istasyonu projeleri ile büyük ödülün sahibi olmaya hak kazandılar.

Ortaokul Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Zümresi ve Yapay Zeka Politikaları Derneği: AIPA Turkey işbirliğiyle yarışmada dereceye giren öğrencilerimizin katılımlarıyla “Online Yapay Zeka Eğitimi” gerçekleştirildi. Eğitimde, yapay zekanın kullanım alanları ve etik boyutları konularında bilgi sahibi olan öğrencilerimiz üretken yapay zeka araçlarını deneyimleme fırsatı buldular.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, yarışmamıza verdikleri destek için Yapay Zeka Politikaları Derneği’ne teşekkür ederiz.

Yarışma Birincisi Takım Üyeleri
5/J Bade Çalış