Haberler

Gölbaşı Bezirhane İlk Ve Ortaokulu’nu Ziyaret Ettik!

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu  ve Lisesi olarak MEB Hami Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz köy okullarına yardım etkinliğimizde Bezirhane İlk ve  Ortaokulu’nu bir grup öğretmenimizle ve öğrencimizle ziyaret ettik. 

Ortaokul öğrencilerimiz Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım zümresi desteğiyle tüm öğrencilerle eğlenceli bir boyama ve transfer çalışması yaparak kardeş okulun öğrencilerine oldukça güzel bir gün geçirtti. Ortaokul Sosyal Sorumluluk kulübü öğrencilerimiz Matematik zümresi desteğiyle bir çok zeka oyununu yanlarına alarak 8. sınıf öğrencilerini ziyaret etti. Onlarla akıl oyunları turnuvaları düzenledi ve aktivitenin sonunda yanlarında getirdikleri kutu oyunlarını öğrencilerimize hediye etti. Beden Eğitimi zümresi desteğiyle açık alanda parkur oyunları düzenlenerek iki okulun öğrencileri eğlenceli bir şekilde yarıştı. 

Lise öğrencilerimiz okulun çeşitli alanlarında birçok etkinlik düzenledi. Açık alan ve sınıflarda kimya deneyleri yaptı, yüz boyama ve çeşitli oyunlar düzenledi.

Paylaşmanın en güzel örneklerini sunan bu projede iki okulumuzun öğrencileri yardım etmenin vermiş olduğu tüm güzel duyguları beraber hissetme şansı buldu. 

 

Son DüzenlenmePerşembe, 02 Mayıs 2019 12:12