Kurslar

ÖĞRENCİLERİ YETİŞTİRME VE SINAVLARA HAZIRLAMA KURSLARI

Okulumuzun tüm seviyelerinde, öğrencilerin bilgi eksikliklerini gidermek, yeteneklerini geliştirmek, derslerdeki başarılarını artırmak ve sınavlara daha iyi hazırlanmalarına yardımcı olmak amacıyla her öğretim yılının I. ve II. döneminde öğrenci velilerimizin talep ettikleri derslerden MEB mevzuatı esaslarına uygun olarak destekleme ve yetiştirme kursları açılmaktadır. Kurs ücretleri yasal mevzuat esaslarına göre belirlenmektedir. Okulumuzda 8. sınıf öğrencilerimize Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerine yönelik olarak Liselere Geçiş Sistemi’ne uygun çalışmalar yapılmaktadır. LGS konuları öğretim programı ile örtüştüğünden tüm konu ve kazanımlar haftalık ders saatleri içerisinde ders öğretmenlerimiz tarafından işlenmekte ve sınavlar ile değerlendirilmektedir. Değerlendirme sonuçlarına göre gereken telafi çalışmaları yapılmaktadır. 8. Sınıf öğrencilerimiz için talep edilmesi durumunda, okula ulaşımları velileri tarafından sağlanmak üzere cumartesi günleri, öğretmenlerimiz tarafından destekleme ve yetiştirme kursları yapılmaktadır.