“Sınava Hazırlanan Aile” Konulu Veli Seminerlerini Gerçekleştirdik

“Sınava Hazırlanan Aile” Konulu  Veli Seminerlerini Gerçekleştirdik

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları 2015-2016 öğretim yılı II. dönem veli seminerlerinden “Sınava Hazırlanan Aile” konulu seminer, 27 Şubat 2016 Cumartesi günü, Klinik Psikolog Esra Ülev tarafından gerçekleştirilmiştir.

Velilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterilen seminerde aşağıdaki sorulara yanıt aranmıştır:

Öğrencilerin, içinde bulundukları eğitim-öğretim sürecini daha doğru anlamlandırmalarını ve sınavla ilişkili yaşadıkları negatif duyguları tanımalarını sağlamada ebeveynler olarak neler yapabiliriz? Ebeveynler olarak sınava yüklediğimiz anlam nedir? Yüklediğimiz anlamları hangi faktörler etkilemektedir? Süreci kaliteli şekilde nasıl yönetebiliriz?

Klinik Psikolog Esra Ülev’in sunumunu kendisinin izniyle aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Sınava Hazırlanan Aile

Son DüzenlenmePazartesi, 29 Şubat 2016 08:52