Eğitimin Dünü Bugünü Yarını Çalıştayına Katıldık

WhatsApp Image 2024 04 29 at 14.29.13 3

Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi tarafından Bilim İnsanı Yetiştirme Programı 9.Sınıf öğrencileriyle 26 Nisan Cuma günü Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hasanoğlan Atatürk Fen Lisesi öğrencilerinin de katılımıyla “Eğitimin Dünü Bugünü Yarını” çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştayda Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Özel de hazır bulundu. Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen çalıştayda öğrenciler tarafından sunum ve tartışmalar yapıldı.

Dün, bugün, yarın çerçevesinde üç ayrı okuldan üç grup öğrencinin buluştuğu ayrı salonlarda ve okulumuz öğrencilerinin moderatörlüğünde sürdürülen çalıştayın sonunda gruplardan seçilen bir temsilci öğrenci, konferans sonunda bir rapor, bir bildiri özeti sundular. Bu raporların, gelecekte gerçekleştirilecek öğrenci çalıştaylarına temel oluşturması beklenmektedir. Oldukça verimli geçen çalıştay dışında, öğrencilerimiz okuldaki laboratuvarlar ve teknik donanım konusunda bilgi aldılar, daha sonra Hasanoğlan Atatürk Fen Lisesi’nin bulunduğu kampüsteki Köy Enstitüsü müzesini gezmiş ve bu geziden oldukça etkilenmişlerdir. Etkinliğe katılan üç okulun iş birliği içerisinde çalışmalar yapmayı sürdürmesinin öğrencilerin kazanımları açısından oldukça önemli olduğu görüşü benimsendi.

WhatsApp Image 2024 04 29 at 14.29.13 1.   WhatsApp Image 2024 04 29 at 14.29.13 2

Son DüzenlenmeSalı, 30 Nisan 2024 08:15