IX. Oğuz Atay Öykü Yazma Yarışması Ödül Törenini Gerçekleştirdik

WhatsApp Image 2024 04 24 at 12.19.45 1

Okulumuz mezunu Oğuz Atay’ın gençler tarafından tanınmasını, okunmasını sağlamak; öğrencilerimizde okuma ve yazma sevgisini artırabilmek; geleceğin yazarlarının yetişmesine destek olmak amacıyla Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi tarafından düzenlenen IX. Oğuz Atay Öykü Yazma Yarışması’nın Ödül Töreni’ni gerçekleştirmenin gururunu yaşadık. Yarışmamıza 18 TED Okulu toplam 41 öykü ile katıldı. Üçü jüri özel ödülü olmak üzere toplam yedi öykü ödüle layık görüldü.

“Parazit” adlı öykü ile TED Konya Koleji'nden Cansu Yılmaz birinci oldu.

“Sevilmeyi Beceremeyen Tırnaklar” adlı öykü ile TED Ankara Koleji'nden Ela Kantarcı ikinci oldu.

“İnsanlık Semptomları” adlı öykü ile TED Eskişehir Koleji'nden Yiğit Uyar ve “Sahne İçinden” adlı öykü ile TED Ankara Koleji'nden Alp Özmete üçüncülüğü paylaşan öyküler oldu.

“Bir Yalnızın Günlüğü” adlı öykü ile TED Atakent Koleji'nden Deniz Kızılkaya Jüri Özel Ödülü’ne,

“Ruhumun Fısıltısı” adlı öykü ile TED Batman Koleji'nden Asel Taşan Jüri Özel Ödülü’ne,

“Zamanın Ötesindeki Anlam Arayışı” adlı öykü ile TED Eskişehir Koleji'nden Nil Cantürk Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Derecede yer alan ve katılımlarıyla yarışmamızı anlamlı kılan sevgili TED öğrencilerine ve özverili çalışmalarıyla öğrencilerinin yanında olan değerli rehber öğretmenlere teşekkür ederiz.

Son DüzenlenmePazartesi, 29 Nisan 2024 08:12