Lise Öğrencilerimizden CAS Projesi Kapsamında Okul Ziyareti

WhatsApp Image 2024 04 24 at 09.20.24 1

Uluslararası Bakalorya Diploma Programının en önemli elementlerinden olan CAS (Creativity – Activity- Service) etkinlikleri kapsamında, 11. Sınıf UB öğrencilerimiz, 22 Nisan tarihinde Gölbaşı'nda bulunan Adem Bilhan Uysal İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret ettiler. Okulun ihtiyaçları doğrultusunda, okul bahçe duvarını çizimleriyle renklendiren öğrencilerimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 1. ve 6.sınıf öğrencileriyle çocuk hakları konusunda paylaşımda bulundular. Öğrencilerimizin yanı sıra Adem Bilhan Uysal Okulu öğrencileri de dayanışma, işbirliği ve empati becerilerinin gelişmesi açısından benzersiz bir deneyim yaşadılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Son DüzenlenmePerşembe, 25 Nisan 2024 09:58