Frankofoni Etkinliğimizin Bu Yılki Mottosu "J aime Parler Francais"

j parler francais

Lise kısmımızda 17 Nisan Çarşamba günü, Frankofoni Günü kapsamında düzenlemiş olduğumuz kermese, öğretmenlerimiz ve öğrencilerlerimiz destek verdi. Okulumuzun Kolej Sokağında konser ve dans performansı gerçekleştirildi. “Seni Anlatan Fransızca Kelime”, “Genel Kültür Quizi”, “Heceleme Yarışması” stantlarımızla etkinliğimize heyecan ve hareketlilik katılması amaçlandı. Kermesimiz birbirinden leziz çeşitli Fransız tatlarıyla zenginleştirildi. Başta “kruvasan” ve “pain au chocolat” olmak üzere meyveli  tartöletler, elmalı tart ve kurabiyeler öğrencilerin ve ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Kermeste toplanan tüm gelir, belirlenen kuruma yardım amacıyla gönderildiği için öğrenciler hem eğlendiler hem de yardım amaçlı bir etkinliğin içinde yer almanın gururunu yaşadılar. Okul personeli ve öğrenciler tarafından büyük bir özveri ve işbirliği ile organize edilen kermese gönüllü olarak katkıda bulunan herkes etkinliğin başarılı bir biçimde gerçekleşmesini sağladı.

Son DüzenlenmePazartesi, 22 Nisan 2024 08:44