Lise Kısmımızda “Women in Stem” Etkinliği Gerçekleştirildi

IMG 3285

Lise kısmımızda 19 Mart Salı günü, öğrencimiz Levent Metin Kışlalı’nın katkılarıyla düzenlenen “Women in Stem” etkinliği gerçekleştirildi. Konuk konuşmacılarımız, Ebru Özdemir Kışlalı ve Simay Dinç, inovatif projelerini tanıttılar. Ebru Özdemir’in tanıttığı Global Engineer Girls, kız çocuklarının STEM eğitimine ve kariyerlerine destek veren uluslararası bir girişimdir. Bu proje, kızların bilim ve mühendislik gibi teknik alanlarda başarılı olmalarını teşvik eder ve cinsiyet eşitliğini destekler. Konuşmacılardan Simay Dinç’in ise tanıttığı "Women in Games" projesi, oyun endüstrisinde kadınların yerini ve katılımını artırmayı hedefleyen bir girişimdir. Bu proje, kadınların oyun geliştirme ve diğer alanlarda daha fazla desteklenmelerini sağlamak için çeşitli etkinlikler ve kaynaklar sunar.

Konuk konuşmacılarımıza ve katkı sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 27 Mart 2024 13:46