TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projelerindeki Başarılarımız

OKUL POZU 1

Bu yıl 55.'si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışması, Ankara Bölge Sergisi'nde okulumuz dokuz proje ile temsil edildi. Bu projelerden altısı derece alma başarısı gösterdi.

Biyoloji dalından Can Harma, rehber öğretmeni Gonca Esendemir Eskin ile Ankara bölge birincisi oldular.

Kimya dalında Ahmet Talha Akbulut, rehber öğretmeni Müjgan Kartal Dinç ile; Sosyoloji de ise Dilsu Aygün, rehber öğretmeni Ahmet Duran ile bölge ikincisi oldular.

Fizik dalında Cenk Gürses, rehber öğretmeni Vedat Gül ile; Kimya dalında Arhan Bilici ve Hamit Kerem Ay, rehber öğretmenleri Arzu Erdemir ile; Psikoloji dalında Efe Emre Yurttaş ve Kaya Doruk Emral, rehber öğretmenleri Gonca Esendemir Eskin ile bölge üçüncüsü oldular.

Kimya dalında İlgi Gülten Çevik ve Damla Alkan, rehber öğretmenleri Asiye Acar Akman ile; Ozan Sevindir ve Çınar Aydın'a ek olarak Ceylin Aydın ve Derin Gültuna ise rehber öğretmenleri Hatice Özmen ile sergide yer aldılar.

Son DüzenlenmeCuma, 08 Mart 2024 12:35