Haberler

Sanatçı Uğur Aslan ile 100. Yıl Köyü Üzerine Söyleşi

100iyılköyü

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi Hatay'da kurulacak "100. Yıl Köyü"ne destek olmak üzere Lise Konferans Salonu'muzda Gülmek İyileştirir Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Aslı Bastıyalı ve projenin gönüllüsü, destekçisi olan Sayın Uğur Aslan ile bir araya geldi.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Kampüsünde, 120 dönüm içerisinde, ilk 4 yıl depremzede ailelerin sadece geçici barınma sağlamak için değil, sürdürülebilir, kendine yeten, güvenli, pilot bir yaşam alanında tamamen ücretsiz kullanacağı, ardından öğrenci yurdu ve birimleri olarak kullanılmaya devam edecek olan 100. Yıl Köyü Projesi’ni bizlere tanıtan konuklarımız; öğrencilerimizin projeye katkı sunmak için çeşitli faaliyetler yürüteceklerini duyunca iş birliğimiz için teşekkür ettiler. Öğrencilerimizden Sözer Demir Özer ve Yağmur Zeynep Mutlu'nun sunuculuğu üstlendiği programımızda, Irmak Baltacıoğlu ve Ali Demet Gülüm de konuğumuz Uğur Aslan'la Âşık Veysel'in 'Dostum Dostum' eserini seslendirdiler.

Değerli vakitlerini bizlere ayıran konuklarımıza büyük bir heyecanla desteğe hazır olduğumuzu belirterek teşekkür ediyoruz. Biliyoruz ki gitmesek de görmesek de "O Köy Bizim de Köyümüzdür."

 

Son DüzenlenmeCuma, 16 Şubat 2024 15:16