Meslek Buluşmalarında Gündem Yapay Zeka ve İnovasyon

IMG 3491

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği tarafından, 13 Aralık 2023 Çarşamba günü, Lise Kısmı Konferans Salonu’nda 9 ve 10. sınıf Bilim İnsanı Programı öğrencilerimize yönelik olarak, "Yapay Zeka ve İnovasyon" konulu özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Meslek Buluşmaları kapsamında düzenlenen etkinlikte, konuklarımız ve geleceğin mezunları öğrencilerimiz ile “yapay zekanın eğitimde kullanılması, güçlü ve zayıf yönleri” konuşuldu.

TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Şebnem Süslüay’86 moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte; konuşmacılar IT ve İş Danışmanı Murat Cudi Erentürk’89, Yapımcı ve İçerik Üreticisi Ebru Auf’86 ile Yazılım Geliştirici ve Fotoğrafçı Melih Özbek’in konuşmaları öğrencilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.