İlkokul Öğrencilerimiz İngiltere BEDE’s Prep School’da Eğitim Programına Katıldılar.

WhatsApp Image 2023 08 07 at 11.44.51 2

İlkokul öğrencilerimiz 2-15 Temmuz ve 23 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında iki dönem şeklinde İngiltere’nin Eastbourne sahilinde bulununan BEDE’s Prep School kampüsünde haftada 17,5 saat Dil Becerileri, Keşif ve Hikaye Anlatımı Derslerinden oluşan bir eğitim programına katıldılar.

Öğleden sonra seçmeli spor ve sanat kulüplerine katılmanın yanı sıra, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri Londra başta olmak üzere birçok şehirde muhteşem geziler gerçekleştirdiler.

Yatılı ve aileler eşliğinde olmak üzere iki farklı opsiyonla hazırlanan program; erken yaşta dil öğrenimi, kişisel gelişim ve kültürel zenginleşme yolunda öğrencilerimize eşsiz bir tecrübe kazandırdı.

Opsiyonel sunulan Binicilik, animasyon, hayvanat bahçesi akademi derslerine katılan öğrencilerimiz ayrıca LegoLand, Shrek’s Adventure, London Eye, i360 Brighton, Thames Nehir gezisi ve daha pek çok aktivite ve geziye katılım imkanı buldular.

Son DüzenlenmePazartesi, 07 Ağustos 2023 13:37