Haberler

İlk Meşalelerimizi Ortaokulumuza Uğurladık

 IMG 2619

TED Ankara Koleji Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimizi “ilk meşalelerimizi” 25 Haziran 2024 tarihinde Ata Sahne’de iki grup halinde düzenlenen coşkulu bir törenle ortaokula uğurladık. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımız ile başlayan törende İlkokul Müdürümüz Dr. Azize Açıkalın yaptığı konuşmada öğrencilerimize şöyle seslendi: "Sevgili Kolejliler, ilkokul yolculuğunuzu başarıyla tamamladınız. Önünüzde uzun ve parlak bir yol var. Sizleri yeni bir başlangıca ortaokula uğurluyoruz. Sizler bizim geleceğimiz, umudumuz, yarınlarımızsınız. İşte bu nedenle bizim için çok ama çok değerlisiniz, sizi çok seviyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleriyle “Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz” hepinizin yolu açık olsun. Yolunuzu aklın, vicdanın ve bilimin ışığı aydınlatsın.” 

Birinci grupta 4-C sınıfından Dora Ela Tulu Türkçe ve 4-B sınıfından Ilgaz Duman İngilizce olarak mezunlar adına duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. İkinci grupta ise okul öğrenci başkanı 4-P sınıfından Demir Karakoç Türkçe ve 4-M sınıfından Aylin Güngör İngilizce olarak mezunlar adına duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. 

Öğrencilerimize şube sırasına göre diplomalarını Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Prof. Dr. Fatma Bıkmaz, Türk Eğitim Derneği Denetleme Kurulu Üyesi Hüseyin Gazi Toraman, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bağdatlı, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Genel Saymanı Şeref Topkaya; TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Genel Başkanı Necdet Akdaş, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Genel Saymanı Batuhan Tuncer,  TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Mağdenli, Genel Müdürümüz Bilge Baki, Genel Müdür Yardımcılarımız Ayşe Nalan Kaskan, Bahadır Günel, Okul Müdürlerimiz Azize Açıkalın, Tamer Atacan, Yılmaz Bal, Zeynep Melis Araç ve İlkokul Müdür Başyardımcımız Nilüfer Kaya ve Müdür Yardımcılarımız verdiler.

Okulumuzun değerlerini simgeleyen flamamızı 4. Sınıflar adına 4-E sınıfından Mina Akdağ, 3-K sınıfından Yiğit Murat Berk’e, 4-P sınıfından Demir Karakoç ise 3-A sınıfından Derin Celtemen’e teslim etti. Birinci grupta 4-H sınıfından Doruk Çobanoğlu ve ikinci grupta 4-N sınıfından Bilge Umay Gül eşliğinde tüm öğrencilerimiz Mezuniyet Andı’nı okudular. 

Mezuniyet Andı’nın okunmasının ardından TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Genel Başkanı Necdet Akdaş, İlkokul Müdürümüz Azize Açıkalın şahsında, 2023-2024 mezunlarımızı yetiştiren tüm öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

Törenimiz mezuniyet işareti olan püskül değiştirme, kep atma, Kolej Marşı ve Onuncu Yıl Marşı’nın öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz tarafından coşkuyla söylenmesi ile sona erdi. 

 

Son DüzenlenmeÇarşamba, 26 Haziran 2024 16:19