Haberler

Geleneksel Teknoloji ve Tasarım Şenliği'ni Gerçekleştirdik

TEKNOLOJİ VE TASARIM ŞENLİĞİ KAPAK 1

Ortaokul Teknoloji ve Tasarım Zümresi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Teknoloji ve Tasarım Şenliği’nde, 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz yıl boyunca ürettikleri yaratıcı ve özgün projeleri Ortaokul Kolej Sokağı’nda sergilediler. 

Şenlikte inovatif fikirler üretme, yaratıcılık, eleştirel düşünme, problem çözme, teknolojiyi etkin kullanma ve tasarım becerilerinin kazandırılması amacıyla Teknoloji ve Tasarım derslerinde yapılan proje ve prototipler, iki ve üç boyutlu olarak yer aldı. 

Öğrencilerimiz, “Temel Tasarım”, “Mimari Tasarım”, “Yapısal ve Mekanik Tasarım”, “Özgün Ürün Tasarımı”, “Oyun Tasarımı”, “Amfibik Taşıt Tasarımı”, “Ergonomik Ürün Tasarımı” ve “Yenilenebilir Enerji” temalı tasarımlarını, standları gezen öğretmenler, öğrenciler ve ziyaretçiler ile paylaştılar.

Ulusal yarışmalarda çeşitli ödül ve dereceler kazanan Okul Robotik Takımımız ve Destination Imagination Takımımız, şenlikte performanslarını sergilediler. Öğle arasında, müzik öğretmenimiz Murat Ergüven yönetimindeki ritim topluluğumuz ve öğrencilerimiz canlı müzik performansı sergileyerek şenliğe renk kattılar. Teknoloji ve Tasarım Şenliğine katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Son DüzenlenmeCuma, 09 Haziran 2023 14:53