Lise Öğrencilerimiz Ata Sahne’de “A Midsummer Night’s Dream”i Sahnelediler

IMG 0001 1

William Shakespeare'in aynı isimli romantik komedyasından uyarlanan “A Midsummer Night’s Dream” (Bir Yaz Gecesi Rüyası) isimli oyunumuz İngilizce öğretmenlerimiz Caleb Ronald Cook, Gamze Karaoğlu, Başak Duman, İrem Gönen ve Tansu Nalçacıoğlu’nun rehberliğinde lise öğrencilerimiz tarafından 7 Haziran 2023 tarihinde Ata Sahne’de sahnelendi.

Atina'da bir düğün çevresinde geçen oyun, evlilik ve aşk ilişkilerini konu almakla beraber bu kurumlara ironik bir biçimde yaklaşmaktadır. Büyüklere masallar tadındaki Bir Yaz Dönümü Gecesi Rüyası’nı izlerken yer yer aşk kavgalarına gülen, yer yer ise Titania ve periler ile büyülenenen seyircilerimize bu büyülü dünyayı keşfetme fırsatı sunan öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Son DüzenlenmePerşembe, 08 Haziran 2023 10:11