Geleneksel Sanat Gecemizi Gerçekleştirdik.

IMG 0579 1

Geleneksel Sanat Gecemizde İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencilerimizden oluşan Gençlik Senfoni Orkestramız ve oda müziği grubumuz, velilerimize muhteşem bir konser verdi. Halk oyunları ekiplerimiz de gösterileri ile geceye renk kattı.

5 Haziran akşamı Ata Sahnede gerçekleştirilen konser, Halk oyunları ekiplerimizin gösterileri ile başladı.

Halkoyunları ekibimizin Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden sunduğu potpori ile devam eden gecede, şef Nurettin Öztürk yönetimindeki Gençlik Senfoni Orkestramız sahne aldı.

Oda orkestrasının dinletisi ile başlayan konser Gençlik Senfoni Orkestramızın, düzenlemelerini Ahmet Ünlü’nün yaptığı 6 eser ile devam etti.

İzleyenlerin ayakta alkışladığı orkestramız, geceyi Kolej Marşı ile sonlandırdı.

Son DüzenlenmeSalı, 06 Haziran 2023 08:44