Meslekler Günü’nde 19 Meslek Tanıtıldı

IMG 0317 1

Lise Kısmı PDR Birimimiz tarafından 9. sınıf öğrencilerimizin meslek seçimi konusunda daha bilinçli ve sistemli düşünmelerine yardımcı olmak amacıyla 1 Haziran 2023 tarihinde "Meslekler Günü" etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimizin en çok merak ettikleri iki mesleği, bu mesleği icra eden uzmanlardan dinleme fırsatı buldukları Meslekler Günü’nde İşletme ve Ekonomi, Hukuk, Psikoloji, İç Mimarlık, Uluslararası İlişkiler, Bilgisayar Mühendisliği, Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Tıp, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Uçak Mühendisliği, Grafik Tasarım, Tiyatro, Endüstriyel Tasarım, Diş Hekimliği, Pilotaj ve Spor Bilimleri olmak üzere toplam 19 meslek tanıtıldı.