Lise Öğrencilerimiz 11. Tarih Öğrenci Konferansı’na (ANKÜTÖK’23) Katıldılar.

WhatsApp Image 2023 04 12 at 13.21.04

Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi Tarih Kulübünün iş birliğiyle 12.04.2023 tarihinde düzenlenen 11. Tarih Öğrenci Konferansı’na (ANKÜTÖK’23) okulumuzdan üç öğrenci grubu ile katılım sağlanmıştır. Lise Tarih zümresinden Rabia Göymen, Muazzez İlhan ve Nagihan Ebru Cambaz rehberliğinde,11-İ sınıfından Kerem Köleli ve 11-U sınıfından Hayal Tümer, “Çağın Ötesinde bir Kadın: Latife Hanım” 11-P sınıfından Nehir Gülseren ve Simay Yüksel,” Köy Enstitüleri” 10-J sınıfından Yılmaz Arın Atasay ve 1O -T sınıfından Hasan Basri Bozkurt “Bozkurt Lotus Olayı” konularında sunumlar gerçekleştirmişlerdir.

Öğrenci grupları sunumlarında, işlemiş oldukları konuların, ekonomik, siyasi, sosyal boyutlarını ve etkilerini başarılı bir şekilde aktarmışlardır. Kullanmış oldukları yöntemler ve dikkat çeken sunumları ile tüm katılımcılar tarafından beğeni toplamışlardır.

Son DüzenlenmePerşembe, 13 Nisan 2023 13:00