“NE GÜZEL GÜLDÜN” FİLM ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI

DSC00043 1

Gençlerin dünyalarını yine gençlerin gözünden anlatmak ve  öğrencilere mesleki deneyim kazandırma amacıyla  Lise Kısmı ve Ata Yapım iş birliğiyle okulumuzda başlatılan Bizim Set Atölyesi kapsamında “Ne Güzel Güldün” filminin çekimleri tamamlandı.

Gençlik ve drama türündeki film, bir son sınıf öğrencisinin aile sorunlarına dikkat çekerken, bu dönemde hayatına giren çocukluk arkadaşının nasıl bir nefes odacığı yaratarak ona dokunduğunu gösteriyor.

Başrollerini öğrencilerimizden Emir Küçükbarak ve Zeynep Mira Utku’nun paylaştığı, kamera arkasında yer alan öğrencilerimizin de set deneyimi kazandığı filmin ilk gösterimi 5 Mayıs 2023 Cuma günü Türk Eğitim Derneği “Deprem Geleceğimizi Yıkmasın” kampanyası yararına Ata Sahne’de yapılacak.

Son DüzenlenmeSalı, 11 Nisan 2023 09:13