BTEC Sertifika Ve Ödül Töreni

IMG 3674

Lise Kısmı BTEC Programı'nda 2021-2022 eğitim öğretim yılında öğrenim gören öğrencilerimize, 6 Aralık 2022 tarihinde ödül ve sertifikaları takdim edildi. Okulumuzu uluslararası platformda başarıyla temsil eden Damla Janset Kadim; BTEC Sanat Tasarım Programı yılın öğrencisi kategorisinde bronz ödül, Deniz Lapsekili; BTEC Mühendislik Programı yılın öğrencisi kategorisinde bronz ödül ve geçtiğimiz yıl okulumuzda bir ilk olan BTEC Bilişim Teknolojileri Programında yılın öğrencisi kategorisinde gümüş ödül alan Selin Özgürsoy’un sertifikaları ve Sanat Tasarım Programı diplomaları, Bilişim Teknolojileri, Mühendislik ve Spor Programları sertifikaları öğrencilerimize idareci ve öğretmenlerimiz tarafından verildi. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Son DüzenlenmePerşembe, 08 Aralık 2022 08:51