Öğrencilerimiz DELE Sertifikalarını Aldılar

IMG 0033 1

Cervantes Entitüsü DELE Sınav Merkezi olan okulumuzda düzenlenen ve uluslararası geçerliliği olan DELE A1 Escolar ve A2B1 Escolar seviyelerinden sınava giren ve başarılı olan öğrencilerimize sertifikaları, Okul Müdürümüz Yılmaz BAL ve Müdür Başyardımcımız Eftal SÜNGÜ tarafından takdim edildi. Törende konuşma yapan Okul Müdürümüz, öğrencilerimizi kutlayarak "Erken yaşta başladığınız dil yolculuğunuzu gelecekte yeni başarılarla süsleyeceğinize inanıyoruz" dedi.

Öğrencilerimiz bu sınavla İspanyolca dilinde iletişim kurabileceklerini gösterme ve bunu ispatlama fırsatı buldular. Bu durum sadece sonuçlar açısından değil bu tür denemelerde öğrencilerimizin ciddi tecrübeler kazanması açısından da çok önemlidir. Öğrencilerimizin erken yaşta başladıkları dil öğrenme yolculuğunu gelecekte yeni başarılarla donatacaklarına inanıyoruz. Aldıkları sertifikalar ile gelecek hayallerine bir yatırım daha yaptılar.

Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Son DüzenlenmeSalı, 27 Eylül 2022 13:24