Haberler

Anaokulumuzda Mezuniyet Heyecanı

IMG 1228kapak

Anaokulu mezunlarımızı, 22 Haziran 2022 tarihinde Ata Sahne’de düzenlenen key giyme töreniyle İlkokulumuza uğurladık.

Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Anaokulu Müdürümüz Zeynep Melis Araç öğrencilerimize şöyle seslendi: “Sizleri bir üst basamak olan ilkokula uğurlarken ümit ile doluyuz.  Sizlerden; TED Ankara Koleji Anaokulu çatısı altında yüreğinize ektiğimiz tohumları bilimin ışığı ile büyütmenizi, her ne olursa olsun Atatürk’ün yolundan asla ayrılmamanızı, bizlere emanet ettiği cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatmak için çok çalışmanızı istiyoruz! Ulu Önderimizin dediği gibi; “Şayet bir gün çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcınız kendiniz olun!”  Yolunuz açık olsun, sizleri seviyor ve sizlerle gurur duyuyoruz!”

A2 Beyaz sınıf öğrencimiz Emir Serdaroğlu’nun eşliğinde tüm A2 sınıflarımız Ata’ya seslenerek “Senden aldığımız ışıkla sonsuza dek izinden yürüyeceğimize söz veriyoruz.” dediler.        

Anaokulu mezunlarımız adına A2 Turkuaz sınıftan Arda Çapar ve A2 Mavi sınıftan Nil Karol, konuşma yaparak mezuniyet heyecanlarını dile getirdiler. Anaokulumuzun en genç öğretmeni Aybüke Aksoy ise öğretmenler adına duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

A2 sınıflarımızın hep birlikte söyledikleri şarkıların ardından sıra diploma törenine geldi.

Öğrencilerimize diplomalarını Türk Eğitim Derneği Genel Saymanı Sami Türkoğlu, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kartal Usluel, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkanı Necdet Akdaş, Genel Müdür Yardımcımız Ayşe Nalan Kaskan, Okul Müdürlerimiz Zeynep Melis Araç, Azize Açıkalın, Yılmaz Bal, Tamer Atacan ve Anaokulu Müdür Yardımcılarımız Aynur Yiğit Orhan, Zübeyde Doğan Çakır ve Neslihan Özgür verdiler.

Okulumuzun değerlerini simgeleyen flamamızı Anaokulu mezunlarımız Emir Erürün ve Beren Ata, A1 grubu öğrencilerimizden Niyazi Bora Koçyıldırım Ve Mehmet Kuzey Mulun’a teslim ettiler.

Flama devir-tesliminin ardından TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Başkanı Necdet Akdaş, Anaokulu Müdürümüz Zeynep Melis Araç’ın şahsında 2021-2022 mezunlarımızı yetiştiren tüm öğretmenlerimize teşekkür çiçeği sundu.

Törenimiz mezuniyet işareti olan püskül değiştirme ve Kolej Marşı ile son buldu.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 22 Haziran 2022 16:31