Lise Öğrencilerimiz Ata Sahne’de “Romeo ve Juliet”i Sahnelediler

IMG 0374kapak

Lise öğrencilerimiz 10 Haziran akşamı Ata Sahne’de “Romeo and Juliet A Modern Interpretation” adlı tiyatro oyununu İngilizce olarak sahnelediler. İngilizce öğretmenimiz Caleb Ronald Cook’un günümüze uyarlayıp yönettiği, İngilizce Zümresi öğretmenlerimizin yapımcılığını üstlendiği oyunda lise öğrencilerimiz rol aldı.

İngiliz şair ve oyun yazarı Shakespeare’in klasik eseri “Romeo ve Juliet’in moden bir yorumu olan eserin oyun örgüsü, “Shakespeare bugün yaşasaydı, bu masal gerçekleşir miydi?” sorusu üzerine kuruldu. Günümüz dünyasında tanışmak ve aşık olmak ne anlama geliyor? Sosyal medyanın ve toplumun güncel sorunları ne aradığımızı, nasıl tanıştığımızı ve aşk adına nelerden vazgeçmeye istekli olduğumuzu tiyatronun gücü sayesinde hep birlikte hayal ettik.

Son DüzenlenmeCuma, 10 Haziran 2022 13:14