2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılına Hazırlık Çalışmaları İçin Öğretmenlerimiz Göreve Başladı

IMG 3006

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Yönetici, Öğretmen ve Çalışanları 2021-2022 eğitim öğretim yılının hazırlık çalışmalarına 16 Ağustos 2021 tarihinde Atatürk Sahne Sanatları ve Gösteri Merkezimizde yapılan açılış töreniyle başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından geçtiğimiz öğretim yılı sonunda emekliye ayrılan başta Genel Müdürümüz Sayın Sevinç Atabay’a, Lise Müdürümüz Sayın Sedef Eryurt’a, İlkokul Müdürümüz Sayın Melek Kocatüfek’e ve Anaokulu Müdürümüz Sayın Nazlı Deniz Yiğit’e kurumumuza katkıları, özverili çalışmaları ve emekleri için teşekkür edildi.

TED Ankara Koleji Vakfı Okulları’nda  2021-2022 eğitim öğretim yılında Yönetim kadrosunda ki görev değişiklikleri ve bu görevlere atanan yöneticilerimiz tanıtıldı.

90’ıncı Kuruluş Yıldönümünü kutladığımız Okulumuzun, sahip olduğu misyon ve vizyonundan vazgeçmeden ulusumuzun çağdaş ve aydınlık yarınları için var gücüyle çalışmaya devam edeceği vurgulanarak, bir hafta boyu sürecek hizmet içi eğitim çalışmalarına başlandı.

Son DüzenlenmeSalı, 17 Ağustos 2021 10:11