2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okula Uyum Günleri Programı Başladı

Website Banner

Anaokulu A2, İlkokul, Ortaokul, Lise öğrencilerimizin Yüzyüze Eğitim ve Okula Uyum Günleri ile Anaokulu A1 öğrencilerimizin tanışma günü 23 Ağustos 2021 tarihinde başladı.

23 Ağustos 2021 tarihinde öğrencilerimiz sabah öğretmenleri ve arkadaşları ile sınıflarında buluştular. 3 Eylül tarihine kadar sürecek olan Okula Uyum Günleri’nde okul ortamına kolay uyum sağlamaya, birbirlerini tanımaya ve aidiyet duygusu kazanmaya yönelik eğlenceli aktiviteler gerçekleştirilecek. Anaokulu A1 öğrencilerimiz ise tanışma günlerinde öğretmenleri ile tanıştılar.

Lise öğrencilerimiz derslerden arta kalan zamanlarda Dart, Okçuluk, Bisiklet, Satranç, Oryantiring, Yoga gibi çeşitli aktivitelerle günü tamamladılar.

Son DüzenlenmePerşembe, 11 Kasım 2021 09:13