“Geleceğin Okulları” Konulu Almanca Kısa Film Yarışması Sonuçlandı

Lise Kısmımızın öncülüğünde; TED Okullarının katılımıyla düzenlenen "Geleceğin Okulları" konulu Almanca kısa film yarışması sonuçlandı. Sonuçlar, 20 Mayıs 2021 tarihinde yarışmaya başvuran okulların rehber öğretmenleri ve öğrencilerinin katıldığı çevrim içi bir buluşmayla, Lise Müdürümüz Sedef Eryurt tarafından açıklandı.

Almanca kısa film yarışmasında; birinci TED Aliağa Koleji Özel Lisesi, ikinci TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi, üçüncü TED Ankara Koleji Vakfı Özel Ortaokulu oldu.

Yarışmayla öğrencilerin; günümüzde önemi artan dijitalleşme, teknoloji, çevre gibi konuların okul hayatını gelecekte de nasıl değiştireceğine dair akranlarıyla proje üretmeleri amaçlandı.

Yarışmanın Seçici Kurulluğunu, TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi ve Ortaokulu Zümre Başkanları, TED İstanbul Koleji Lisesi Almanca Öğretmeni, TED Antalya Koleji Lisesi Almanca Zümre Başkanı, TED Kocaeli Koleji Yabancı Diller Koordinatörü yürüttü.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 26 Mayıs 2021 11:12