Lise Öğrencilerimizden Sağlık Çalışanlarına Gönülden Destek

Lise Kısmı 11. sınıf öğrencilerimiz her koşulda özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür etmek amacıyla kendi elleriyle yaptıkları kurabiyeleri ve kitap ayraçlarını üzerine notlar yazarak Ankara Şehir Hastanesi çalışanlarına hediye ettiler.

“Sağlık Çalışanlarına Gönülden Destek” adıyla başlatılan projeye 20 öğrencimiz katıldı. Projede görev alan arkadaşlarını temsilen öğrencilerimiz Defne Gülçek, Remzi Efe Gülçek ve Ada Defne Salman geçtiğimiz gün Ankara Şehir Hastaneleri Koordinatör Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, Nöroloji Ortopedi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Kasım Kılıçarslan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Gülkan’ı hastanede ziyaret ettiler. Ardından pandemi kuralları çerçevesinde el emeğiyle ürettikleri hediyeleri sağlık çalışanlarına hediye ettiler. Öğrencilerimizin bu duyarlı davranışı karşısında duygulanan hastane yöneticileri ve çalışanları öğrencilerimizi kutlayarak teşekkürlerini ifade ettiler.

Proje Rehber Öğretmenimiz: Didem Ayhan Özkazanç
Projede Yer Alan Öğrencilerimiz: Defne Gülçek, Remzi Efe Gülçek, Ada Defne Salman, İlayda Tükel, Zeynep Erdoğan, Lila Munzur, Arda Çataloğlu, Egemen Utkan, Özge Çavaş, Can Mert Özcan, Sude Aksoy, Kerem Kafes, Begüm Aydıntay, İpek Su Koyuncu, Ece Bayar, Ece Sağıroğlu, Zafer Atahan Şimşek, Sedef Kaleli, Sevinç İdil Erzengin, Melike Kıymaz

Son DüzenlenmeSalı, 09 Şubat 2021 17:57