12. Sınıf Öğrencilerimiz TED Üniversitesi “Mühendislik Tanıtım Günü”ne katıldılar.

WhatsApp Image 2020 01 08 at 15.25.341

TED Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ve Lise PDR Birimi’nin işbirliği ile 12. sınıf öğrencilerimiz için 8 Ocak 2020 tarihinde TED Üniversitesi Kampüsü’nde “Mühendislik Tanıtım Günü” düzenlendi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Güney ÖZCEBE yaptığı açılış konuşmasında günümüzde temel mühendislik bölümlerine olan talepten, TED Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesindeki mühendislik bölümlerinin eğitim anlayışı ve mühendis adaylarına sunulan imkanlardan bahsetti.

Tüm gün süren etkinlikte öğrencilerimiz gruplar halinde Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Makine Mühendisliği Bölümlerini ilgili akademisyenlerinden dinleme fırsatı elde ettiler.

Tanıtım programında gerçekleştirilen eğlenceli uygulamalar ve labaratuvar turları öğrencilerimizin TED Üniversitesi ve mühendislik bölümleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmalarını sağladı.

Son DüzenlenmeÇarşamba, 08 Ocak 2020 14:32