Oyaca Anadolu Lisesi Sosyal Sorumluluk Projesi

Lise öğrencilerimiz CAS projesi kapsamında Gölbaşı'nda bulunan Oyaca Anadolu Lisesi için sosyal sorumluluk projesi düzenlediler. Okula gerçekleştirilen ziyarette akranları için temin ettikleri üniversiteye hazırlık deneme sınavları ve test kitaplarının yanı sıra okuma kitapları ve ansiklopedileri teslim ederek okul kütüphanesini zenginleştirdiler. Okulun kullanılmayan bir odasını Akıl Oyunları odasına çevirdiler, burası için alınan masa ve sandalyelerin montajını yaptılar, bağışladıkları akıl oyunları setlerinin eğitimini vererek birlikte oyunlar oynadılar. Öğrencilerimiz, kardeş okulun öğrencileri ile kimya deneyleri ve kodlama eğitimi gibi eğitsel aktiviteler gerçekleştirdiler. Dans gösterisi yaptılar ve birlikte şarkılar söyleyerek eğlendiler.

Son DüzenlenmeSalı, 03 Aralık 2019 13:05