LÖSEV Köyü’nü Ziyaret Ettik

Lise Kısmı LÖSEV Kulübü etkinlikleri kapsamında farkındalık yaratmak, öğrencilerimize toplumsal ve duyarlı bakış açıları kazandırmak amacıyla 14.10.2019 tarihinde LÖSEV Köyü’ne bir ziyaret düzenlenerek, atölye çalışması yapılmıştır.

LÖSEV görevlileri tarafından kurumun kuruluş amaçları anlatılmış, bağışlarla ayakta duran bir kurum olduğu, gönüllü olarak kurumun içerisinde yer alınabileceği belirtilmiştir. LÖSEV’de tedavi gören çocukların annelerinin de kuruma destek vermek amacıyla el emekleriyle ortaya koyduğu ürünleri oluşturdukları çalışma alanları tanıtılmıştır. Yardımlaşma ve dayanışmanın önemini kavramaları için öğrencilerimiz atölye çalışmaları içerisinde yer alıp kitap ayracı hazırlayarak LÖSEV Köyü’ne destek vermişlerdir.

Son DüzenlenmeSalı, 15 Ekim 2019 14:42