Ortaokul BTEC Programını Tamamlayan Öğrencilerimize Sertifikaları Verildi

2018-2019 eğitim öğretim yılında BTEC Programını başarıyla tamamlayan Ortaokul öğrencilerimize, 13 Eylül 2019 tarihinde konferans salonunda velilerimizin de katılımıyla düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Ortaokul Müdürümüz Ayşe Nalan Kaskan konuşmasında programa emek veren öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederek, öğrencilerimizi kutladı. Ardından isimleri okunan öğrencilerimiz alkışlar eşliğinde ders öğretmenlerinin ellerinden uluslararası geçerliliği olan sertifikalarını aldılar.

Geçtiğimiz öğretim yılında BTEC Sosyal Medya Programından 30, Matematik Uygulamaları Programından 8, Uygulamalı Fen Bilimleri Programından 26 ve Sahne Sanatları Programından 25 öğrencimiz sertifika almaya hak kazandı.