Lise Öğrencilerimiz Muhteşem Bir Müzik Gecesi Sundular

Geleneksel Kültür ve Sanat Günlerimizden Müzik Gecesi’nde Lise Kısmı Çoksesli Koromuz, Orkestramız, Vurmalı Çalgılar ve Müzikal Gruplarımız, 30 Mayıs akşamı Spor ve Sanat Merkezimizde muhteşem bir konser verdiler. Dünyaca ünlü müzikallerin yanı sıra Lüküs Hayat müzikalinden ve film müziklerinden şarkılar ve danslar sunan öğrencilerimizin türkülerimizden oluşan potporisi ise büyük alkış aldı.

Orkestramız enstrümantal müziklerin yanı sıra pop ve rock parçalarını seslendirdi, Vurmalı Çalgılar Grubumuz ise küçük gösterilerle geceyi renklendirdi. Lise Kısmı Müzik öğretmenlerimizin rehberliğinde, yıl boyunca büyük bir emek ve özveri ile gerçekleştirilen çalışmaların ürünü olan Müzik Gecemiz, 10. Yıl ve Kolej Marşları ile son buldu.

Son DüzenlenmeCuma, 31 Mayıs 2019 08:14