Öğrencilerimiz Erdem Konusunu İşledi

Okulumuz 11/D ve 11/M sınıfı öğrencileri, Türk Dili ve Edebiyatı ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümrelerinin katkılarıyla “Erdem” konulu bir etkinlik hazırladılar. 11/D sınıfı öğrencileri, Platon, Sokrates, Farabi, Mevlana, Yunus Emre, Hacı Bektaş Veli’nin “Erdem” konusundaki fikirlerini sunumlarıyla bizlere aktardılar. 11/M sınıfı öğrencileri, Erdem konulu yazılan şiirlerin yanısıra, söz ve müziği kendilerine ait olan Erdem adlı şarkılarını seslendirdiler. Gündelik hayatta “Erdemli Olma” üzerine kısa senaryolar yazan öğrencilerimiz ünlü düşünürlerin konuyla ilgili sözleriyle skeçlerini örtüştürdüler. Erdem konusunda farkındalık yaratmak amacıyla yapılan etkinlikte bu çalışmaların yanısıra öğrencilerimizin okul idareci ve öğretmenleriyle yaptıkları röportajın video gösterimi de yer aldı.

Son DüzenlenmePazartesi, 06 Mayıs 2019 07:25