Meslekler Günü

Lise Kısmı Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimimiz tarafından öğrencilerimizin meslekleri tanıyarak, gelecekteki meslek seçimleri konusunda daha bilinçli ve sistemli düşünmelerine yardımcı olmak amacıyla 9. sınıf öğrencilerine yönelik olarak 17 Nisan 2019 tarihinde "Meslekler Günü" düzenlendi. Öğrencilerimizin en çok merak ettikleri iki mesleği, bu meslekleri icra eden uzmanlardan dinleme fırsatı buldukları Meslekler Günü’nde İşletme ve Ekonomi, Hukuk, Psikoloji, Bilgisayar Mühendisliği, Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Tıp, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Uçak Mühendisliği, Grafik Tasarım, Tiyatro, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Diş Hekimliği, Mütercim Tercümanlık, İç Mimarlık ve Uluslararası İlişkiler olmak üzere toplam 19 meslek tanıtıldı.
Meslekler Günü'ne katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz.

Tıp

Dr. Gurur Polat