24. Türkiye Uluslararası Model Birleşmiş Milletler Konferansı (TIMUN)

Üsküdar Amerikan Lisesi’nin ev sahipliğinde 30.11.2017 – 03.12.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve çeşitli okullardan yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı 24. Türkiye Uluslararası Model Birleşmiş Milletler  Konferansı’nda okulumuzu Politika ve Diplomasi Kulübü öğrencileri temsil etti. Öğrencilerimizden Efe Yüret; (11-A) Uluslararası Adalet Divanı’nda yargıç rolünde yer alırken, uzman olarak Arda Oba (11-B);Ekonomik ve Sosyal Konsey’de, Ege Ergül’ün (11-D); Güvenlik Konseyi’nde, Berna Kaplan  (11-C); Özel Konferans’ta görev aldı. Diğer dört öğrencimiz Yağmur Gündoğdu (11-A), Elif Gülce Can (11-K), Meriç Selin Olcay (11-O) , Didem Özçakır (11-A) DR Kongo delegasyonu olarak yer aldılar. Öğrencilerimize İngilizce öğretmenleri Gökçe Gürsoy danışmanlık yaptı.

Öğrencilerimiz dört gün boyunca aile içi şiddetten sömürgeciliğe, hayvan kaçakçılığından yapay zekaya değin dünya gündemini teşkil eden konuları komitelerinde tartışarak çözüm önerilerini sundular.

Son DüzenlenmeSalı, 09 Ocak 2018 15:28