Haberler

İlkokul ve Ortaokulumuzda 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

İlkokul ve Ortaokulumuzda 2016-2017 eğitim-öğretim yılı, 5 Eylül Pazartesi günü başladı. İlkokul tören alanında gerçekleştirilen açılışta, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından Okul Müdürümüz Zühal Üstündağ konuşma yaptı. Okul Müdürümüz öğrencilerimize şöyle seslendi: “Ulu Önderimiz Atatürk, Cumhuriyet ilke ve devrimlerine sahip çıkacak, toplumsal değerlerini koruyarak çağdaş uygarlık yolunda ilerlememizi sağlayacak nesiller yetişmesi amacıyla okulumuzun kuruluşuna öncülük etti. Sizler de bu misyonu gerçekleştirmek, TED Ankara Kolejli olmanın farklılığını hissettirmek, belirlediğiniz yüksek hedeflere ulaşmak için çok çalışmalısınız. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz.”

Okul Bandomuzun çaldığı “Atatürk Marşı”na öğrencilerimiz hep birlikte eşlik ettiler.

 

Törende 8-L sınıfından Yaren Aslan, “Biz kültür ve bilimi ambleminde taşıyan, bireysel farklılıkları göz önüne alarak nice kuşaklar yetiştiren bu okulun bilinçli öğrencileriyiz” sözleriyle, 5-M sınıfından İrem Alemdar ise “İkinci evimiz olan okulumuzda bilimsel düşünmeyi, insan haklarına saygıyı, barışçıl ve ileri görüşlü olmayı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gitmeyi öğreniyoruz” vurgusuyla öğrencilerimiz adına duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Birlikte Kolej Marşı’nı coşkuyla söyleyen öğrencilerimiz, yeni eğitim-öğretim yılının ilk dersi için sınıflarına girdiler.

 

 
Son DüzenlenmePazartesi, 05 Eylül 2016 12:12