Haberler

Öğrencilerimiz Atina'da yapılan PASCH Kampına katıldılar!

Pasch Projesi kapsamında yapılan, Almanca "En Sevdiğim Yer" adlı kompozisyon yarışması sonucunda 8-B sınıfından Doğa KAZMAZ, 8-F sınıfından Ece ÖZTAŞ ve Deniz Berke SAĞLAM başarılarını taçlandırmak amacıyla 25 Haziran - 03 Temmuz 2016 tarihleri arasında Almanca öğretmeni Nihal Çakır rehberliğinde Yunanistan'nın başkenti Atina' da gerçekleştirilen PASCH Tiyatro kampına katılmaya hak kazandılar.

Atina Ellinogermanki Agogi Okulu'nda yapılan kampa Türkiye'den 3, Yunanistan'dan 9, Sırbistan'da 4, Almanya'dan 7, Arnavutluk, Hırvatistan, Romanya, Karadağ ve Makedonya'dan 2'şer öğrenci olmak üzere toplam 33 öğrenci katılmıştır.

Kampın birinci bölümünde öğrenciler, seviyelerine göre belirlenmiş sınıflarda Almanca dil bilgilerini geliştirmek amacıyla grup etkinlikleri ve ürün ortaya çıkarma çalışmaları yaptılar.

Kampın ikinci bölümünde ise öğrencilerimiz, Uzman Pedagog -Tiyatro Çalıştırıcısı Stephan REISCHL ile birlikte "Tanrıçalar ve Günümüz Kahramanları" temalı gösteriye hazırlık çalışmaları yaparak, kamp sonunda büyük bir kitle önünde Almanca olarak sergileme fırsatı buldular.

Büyük bir başarı ile kampı tamamlayan ve tiyatro eseri sergileyen öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.