Yazar Hasan Ali Toptaş ile Bir Söyleşi Gerçekleştirdik

Türk Dili ve Edebiyatı Zümresinin düzenlediği “Eleştiri Atölyesinin” ikincisi 9 Mart 2016 Çarşamba günü okulumuz Genel Müdürlük konferans salonunda Türk Edebiyatının önemli yazarlarından Hasan Ali Toptaş ile yapıldı.  Okulumuz 11. Sınıf öğrencileri ile yazarın 2013’te yayınlanan Sedat Simavi Ödülüne değer görülen “Heba“ adlı romanından hareketle gerçekleştirilen söyleşide Toptaş, edebiyata başlangıç serüvenini ve roman türüne olan bakışını öğrencilerle paylaştı. Acı çekmenin yaratımını etkilediğini, bireysel bir acısı olmamakla birlikte gezegenimizde yaşayıp da acı çekmemenin mümkün olmadığını söyleyen yazar; sanatçı duyarlılığını, insan olmanın, insan kalabilmenin onurunu da dile getirdi. Yazar programın sonunda öğrencilere kitaplarını imzaladı.

Son DüzenlenmePerşembe, 17 Mart 2016 10:12